Happy Socks

7-Pack 7 Days A Week Socks Gift Set 7 Days A Week Socks

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam 7 Days A Week Socks
Merk product code HSXSDS15-0200
Multipack 7-pack

Op zoek naar een geweldig cadeau voor volwassenen? Dan is de 7-Pack 7 Days A Week Socks Gift Set echt iets voor jou! Deze sokken behoren tot de categorie Sokken en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Het merk achter deze trendy sokken is Happy Socks, bekend om hun unieke en kleurrijke ontwerpen.

De 7-Pack 7 Days A Week Socks Gift Set is perfect voor mensen die graag elke dag van de week een nieuwe sok willen dragen. Met dit multipack ontvang je maar liefst zeven paar sokken, elk met een eigen kleur die past bij een specifieke dag van de week. Zo kun je elke dag van de week stijlvol en comfortabel voor de dag komen!

Deze sokken zijn niet alleen modieus, maar ook van hoge kwaliteit. Het gebruik van katoen zorgt voor een zacht en ademend gevoel, waardoor je voeten de hele dag fris blijven. Bovendien zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee, zodat je keer op keer kunt genieten van het comfort en de stijl die deze sokken bieden.

De 7-Pack 7 Days A Week Socks Gift Set heeft een unieke merknaam: 7 Days A Week Socks. De productcode van dit merk is HSXSDS15-0200. Met deze sokken laat je zien dat je stijl hebt en dat je elke dag van de week wilt stralen. Of je ze nu draagt naar je werk, tijdens een avondje uit of gewoon thuis, deze sokken zorgen ervoor dat je er altijd goed uitziet!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog de 7-Pack 7 Days A Week Socks Gift Set van Happy Socks. Met dit geweldige cadeau maak je niet alleen jezelf blij, maar ook iemand anders. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstcadeau of gewoon zomaar, deze sokken zijn altijd een schot in de roos!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies