Little Indians

Legging Burlwood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Burlwood
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Elastiek
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar de perfecte legging voor je kleintje? Dan is deze langwerpige legging van Little Indians precies wat je nodig hebt. Gemaakt van zacht katoen, biedt deze legging ultiem comfort voor je baby. De nauwsluitende pasvorm en middelhoge taille zorgen ervoor dat de legging perfect op zijn plaats blijft, zelfs tijdens het bewegen en spelen. Met een elastische sluiting is deze legging gemakkelijk aan en uit te trekken. En het beste van alles? Deze legging is verkrijgbaar in de prachtige kleur Burlwood, waardoor je kleintje er stijlvol uitziet, waar hij ook gaat.

Deze legging is ontworpen met de behoeften van baby's in gedachten. Het materiaal is zorgvuldig gekozen om de gevoelige huid van je kleintje te beschermen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt deze legging heerlijk zacht aan en zorgt voor een ademend gevoel. Bovendien is de legging gemakkelijk te onderhouden met de wasvoorschriften van 30 graden. Zo blijft de legging er als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig wassen.

Little Indians is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. Met deze legging krijg je het beste van beide werelden. De legging is duurzaam en gaat lang mee, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. Het merk heeft ook oog voor detail, zoals de elastische sluiting die zorgt voor een perfecte pasvorm. Met deze legging kan je kleintje vrij bewegen en comfortabel spelen, terwijl hij er ook nog eens trendy uitziet.

Wacht niet langer en geef je baby de legging die hij verdient. Bestel nu deze Little Indians legging in de kleur Burlwood en zie hoe je kleintje straalt in stijl en comfort.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies