Lee

Stella A Line Ash Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Lee
Merk kleurnaam Blue
Merk product code L31SCOKC
Pasvorm Straight Fit
Type sluiting Knoopsluiting

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle jeans? Dan is de Stella A Line Ash van Lee de perfecte keuze voor jou. Deze jeans is speciaal ontworpen voor dames en heeft een rechte pasvorm die flatteert en comfort biedt. Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt deze jeans zacht aan op je huid en biedt hij de hele dag door een geweldige pasvorm.

De Stella A Line Ash jeans is uitgevoerd in een prachtige blauwe kleur, die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze jeans zorgt ervoor dat je er altijd trendy uitziet. De knoopsluiting voegt een vleugje vintage charme toe aan het ontwerp, waardoor deze jeans een tijdloze favoriet wordt in je garderobe.

Met de merkproductcode L31SCOKC weet je dat je een authentiek product van Lee krijgt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Stella A Line Ash jeans is daar geen uitzondering op. Met deze jeans ben je verzekerd van een duurzaam en modieus kledingstuk dat lang meegaat.

Wacht niet langer en voeg de Stella A Line Ash jeans toe aan je collectie. Met zijn comfortabele pasvorm, hoogwaardige materiaal en tijdloze stijl, is deze jeans een must-have voor elke fashion-forward vrouw. Bestel nu en ervaar zelf het verschil van een echte Lee jeans!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies