Zusss

Jurk Met Geborduurde Details Zand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zand
Merk product code 0301-046
Mouwlengte Driekwart mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een stijlvolle en trendy jurk? Dan is de Jurk Met Geborduurde Details van Zusss perfect voor jou! Deze jurk behoort tot de categorie Jurken en is speciaal ontworpen voor dames.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze jurk niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt.

Met het merk Zusss weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Deze jurk is geen uitzondering. Het merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en aandacht voor detail.

Deze specifieke jurk is verkrijgbaar in de kleur zand, wat een subtiele en veelzijdige tint is. Het past perfect bij elke gelegenheid en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kledingstukken en accessoires.

De driekwart mouwen van deze jurk geven het een speelse en vrouwelijke uitstraling. Ze bieden ook wat extra bedekking voor de armen, terwijl ze toch luchtig en comfortabel blijven.

Het effen patroon van deze jurk zorgt voor een tijdloze en klassieke uitstraling. Het maakt het gemakkelijk om deze jurk te stylen en te combineren met andere kledingstukken.

Met de Jurk Met Geborduurde Details van Zusss ben je verzekerd van een modieuze en comfortabele keuze. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige jurk toe aan je collectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies