Filters

35 van 107 producten

Speciale prijs 31,96 Normale prijs 79,90

35 van 107 producten

Pagina

Dr. Denim is een droom tussen twee broers die is uitgegroeid tot een internationaal bekend denim merk. De klant hoeft niet te kiezen tussen pasvorm, prijs en kwaliteit, maar ontvangt alles in een spijkerbroek. De kern is een geweldige selectie jeans voor vrouwen, heren en kinderen. Benieuwd naar het gehele kleding assortiment van Dr. Denim? Neem dan snel een kijkje!

Dr. Denim is een jeansmaker uit Zweden die het een persoonlijke vraag maakte om de wereldwijde genezing te zijn voor half-baked denim. Sinds 2004 levert Dr. Denim geweldige jeans voor een geweldige prijs, want zo hoort het.


De gebroeders Graah

De twee oprichters van Dr. Denim, de broers Alexander en Johannes, hebben beiden een master in economie en management aan de Universiteit van Oxford. Kenmerkend was hun extreme aandacht voor detail en hun nooit aflatende obsessie met denim.

De passie voor denim is natuurlijk geërfd van hun vader Morten, die sinds eind jaren 70 een belangrijke speler is in de Europese denimindustrie. Hij bracht stonewashed denim naar Europa, evenals het Japanse merk Edwin Jeans en introduceerde vervolgens G-Star Raw bij de Scandinaviërs. Dit alles terwijl hij zijn eigen kleding- en productiebureau runde.


Toekomst

Sinds de lancering van Dr. Denim is de familie Graah volledig eigenaar van het bedrijf. Ze sturen de creatieve expressie van het merk aan, de productontwikkeling en zetten met volle kracht de strategische richting in een nieuw digitaal decennium van het leveren van geweldige jeanservaringen. De gebroeders Graah zijn momenteel actief op de Europese markt. Hun droom is om binnen een snel tempo de Amerikaanse markt te veroveren.


Bestel jouw jeans online

Heb je een toffe jeans van Dr. Denim gevonden en kan je niet wachten om deze te dragen? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Plaats je jouw bestelling voor 23:00 uur, dan verzenden wij jouw aankoop dezelfde dag nog. Dat betekent dat je er de volgende dag al plezier van hebt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies