Calvin Klein

Boxer Brief 3-Pack Beloved Bl Asphalt Gry Dragon Fly

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Beloved Bl Asphalt Gry Dragon Fly
Merk product code 000NB2971A
Multipack 3-pack

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle herenondergoed? Dan is de Boxer Brief 3-Pack van Calvin Klein perfect voor jou. Deze slips behoren tot de categorie Slips en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Het merk Calvin Klein staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze Boxer Briefs zijn geen uitzondering. Ze zijn verkrijgbaar in de kleur Beloved Bl Asphalt Gry Dragon Fly en hebben de productcode 000NB2971A.

Met deze 3-pack krijg je niet alleen één, maar drie paar Boxer Briefs, waardoor je altijd genoeg ondergoed hebt. Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon comfortabel wilt blijven tijdens je dagelijkse bezigheden, deze slips bieden de perfecte pasvorm en ondersteuning. De elastische tailleband zorgt ervoor dat de slips goed op hun plaats blijven zitten, terwijl het katoenen materiaal ervoor zorgt dat je huid kan ademen.

Met de Boxer Brief 3-Pack van Calvin Klein ben je niet alleen verzekerd van comfort, maar ook van stijl. De Beloved Bl Asphalt Gry Dragon Fly kleur voegt een vleugje moderniteit toe aan je ondergoedcollectie. Of je nu een fan bent van neutrale tinten of graag wat kleur wilt toevoegen aan je outfit, deze slips passen perfect bij elke stijl.

Wacht niet langer en upgrade je ondergoedcollectie met de Boxer Brief 3-Pack van Calvin Klein. Bestel nu en geniet van het comfort en de stijl die deze slips te bieden hebben.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies