Minimum

Bolino 9625 black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Minimum
Merk kleurnaam black
Merk product code 219559625
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Effen

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Dan is de Bolino 9625 een absolute must-have! Deze mouwloze top behoort tot de categorie Tops en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn vloeiende pasvorm en gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, biedt deze top ultiem comfort en een luxueuze uitstraling.

De Bolino 9625 is afkomstig van het gerenommeerde merk Minimum, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De top is uitgevoerd in een tijdloze zwarte kleur, waardoor hij eenvoudig te combineren is met andere kledingstukken. Met de merkproductcode 219559625 ben je verzekerd van een uniek en authentiek item dat je outfit naar een hoger niveau tilt.

Deze top is perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. De mouwloze stijl geeft je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt, terwijl het effen patroon zorgt voor een minimalistische en moderne uitstraling. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, met de Bolino 9625 ben je altijd verzekerd van een stijlvolle en zelfverzekerde look.

Wacht niet langer en voeg de Bolino 9625 toe aan je winkelmandje. Deze top is een waardevolle aanvulling op je kledingcollectie en zal je keer op keer laten stralen. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies