Filters

36 van 681 producten

36 van 681 producten

Pagina

De collectie van Guess bij The Little Green Bag is alles waar je ooit van hebt durven dromen. Met een groot assortiment Guess tassen, portemonnees, schoenenriemen en accessoires vind je op onze website alles wat je nodig hebt voor een complete Guess uitrusting. Het merk Guess werd in 1981 opgericht door de Marciano broers en begon als klein familiebedrijf op het Franse platteland. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk met kleding, accessoires en schoenen in hun assortiment. Het behalen van de American Dream was alles wat de broers wilden, en dat is ze gelukt. "To live the true American Dream is in the reach of everyone.''


Guess tassen

Een item van Guess is er een die elke vrouw eens in haar leven moet hebben. Gelukkig heeft Guess zo'n grote collectie dat er altijd wel iets voor jou bij zit. Ben jij op zoek naar een specifieke tas? Dan helpen wij bij The Little Green Bag je graag met je zoektocht! Ben je soms op zoek naar een mooie handtas? Dan is de Kerrigan Girfriend Carryall misschien wel wat voor jou. Deze mooie Guess handtas is gemaakt van kunstleer en is perfect voor je dagelijkse bezigheden. Gebruik deze tas voor een avondje weg, een etentje, shoppen of voor naar je werk. Veelzijdiger kan haast niet. Of ben je soms op zoek naar een kleiner formaat. Dan is een Guess schoudertas perfect voor jou. Kies bijvoorbeeld de Jangle Small Status Satchel. Deze tas is perfect voor het meenemen van jouw telefoon, sleutels en portemonnee met een avondje uit. Zo raak je nooit je spullen kwijt en loop je er fashionable bij! Natuurlijk heeft Guess nog vele andere mooie tassen maar ook de perfecte bijpassende Guess portemonees!


Bobby en Kamryn

Maak van jouw nieuwe tas je beste vriend of vriendin. Met een van de prachtige Guess tassen heb je jouw bestie altijd bij je. Het is natuurlijk geen toeval dat de artikelen van Guess allemaal een eigen naam hebben. Ga bijvoorbeeld voor de Bobbi. Deze shopper is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen! Het is daarom niet raar dat deze tas op twee verschillende manieren gedragen kan worden. De Bobbi Inside Out Tote kan, zoals de naam al aangeeft, binnenstebuiten worden gedraaid. Zo heb je dus twee tassen voor de prijs van één! Kamryn is een van de meest veelzijdigste tassen ooit. Niet alleen verkopen we deze tas als tote, maar ook als crossbody! Zo kun je jouw nieuwe bestie mooi matchen met jouw andere tassen. Een Kamryn Tote voor een dagje shoppen, en de Kamryn Crossbody voor een avondje uit!


Guess schoenen

The Little Green Bag heeft nu ook schoenen in het assortiment van Guess. Zo heb je keuze tussen sneakers, laarzen, biker bootssandalen en pumps! Al deze items zijn van toegevoegde waarde voor jouw outfit en met de gave ontwerpen van Guess loop je altijd fashionable de deur uit! De sneakers van Guess hebben alle unieke, te gekke ontwerpen met mooie bijzonderheden. Alle schoenen zijn ontworpen met oog voor detail en zijn gemaakt van kwalitatief goede materialen, zoals leer en textiel. Straal de hele dag met de schoenen van Guess!


Budget-vriendelijk shoppen

Natuurlijk is er een Guess tas voor iedere portemonnee. Ook voor de jouwe! Niet alleen bieden we bij The Little Green Bag de mooiste nieuwe collectie aan van Guess, we hebben ook mooi tassen van de vorige seizoenen, nu voor een nog mooiere prijs! Neem een kijkje in onze sale collectie van Guess. Hier vind je naast de mooiste tassen ook prachtige portemonnees, petten, sjaals en toilettassen. Zo kun je jouw Guess collectie op een zuinige manier uitbreiden. Shop de meeste items nu met wel 30% korting. Dat wil je toch niet missen!


Bestel Guess online

Heb jij jouw perfecte Guess tas, portemonnee of riem gevonden? Waar wacht je dan nog op. Bestel deze dan snel bij The Little Green Bag voordat deze uitverkocht is! We gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw favoriete items. Plaats jij je bestelling voor 23.00? Dan wordt deze vandaag nog naar je verzonden! Wat wil je nog meer? Het is natuurlijk ook mogelijk om het artikel in een van onze winkels te bekijken. Bezoek onze winkelpagina voor de winkel bij jou in de buurt. Je kunt op de pagina van het artikel zien of het artikel in jouw winkel op voorraad is. Zo niet, dan sturen we het er gewoon naartoe!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies