Samsonite

Airea Spinner 78/29 Expandable Sand Storm

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 49 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 78 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Sand Storm
Merk product code 133626
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Airea
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 120 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Airea Spinner 78/29 Expandable van Samsonite perfect voor jou. Deze reiskoffer behoort tot de categorie "Reiskoffers" en heeft een breedte van 49 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 78 cm. Met een formaat van 77-85 cm is deze koffer ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime bagageoplossing.

De Airea Spinner 78/29 Expandable is gemaakt van duurzaam nylon materiaal en heeft een gerecyclede PET voering aan de binnenkant. Hierdoor draag je niet alleen bij aan het behoud van het milieu, maar geniet je ook van een koffer die lang meegaat. De kleur van de hardware is zwart en de kleur van de koffer zelf wordt "Sand Storm" genoemd, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling.

Deze koffer biedt voldoende opbergmogelijkheden voor al je reisbenodigdheden. Met 1 buitenvak met ritssluiting en 2 binnenvakken met ritssluiting kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen. Daarnaast is de Airea Spinner 78/29 Expandable voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je zonder zorgen kunt reizen naar bestemmingen waar dit type slot vereist is.

Met een indrukwekkende inhoud van 120 liter biedt deze koffer meer dan genoeg ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een lange vakantie plant, de Airea Spinner 78/29 Expandable zal je niet teleurstellen.

De Airea serie van Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze koffer is daar geen uitzondering op. Met een ritssluiting als sluiting en de mogelijkheid om uit te breiden, biedt deze koffer het beste van beide werelden: gemak en flexibiliteit.

Kortom, de Airea Spinner 78/29 Expandable is de ideale reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime, duurzame en trendy bagageoplossing. Met zijn indrukwekkende inhoud, handige opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen zal deze koffer je reiservaring naar een hoger niveau tillen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies