Samsonite

Openroad Chic 2.0 Slim Bailhandle 15.6 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 11.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 31.5 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Nylon
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Black
Merk product code 139457
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Openroad Chic
Type sluiting Ritssluiting

De Openroad Chic 2.0 Slim Bailhandle 15.6 Inch is een stijlvolle schoudertas van het merk Samsonite. Met een breedte van 41 cm, een diepte van 11.5 cm en een hoogte van 31.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je jouw laptop veilig kunt meenemen. De tas is gemaakt van duurzaam nylon materiaal en heeft een zwarte kleur, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

De Openroad Chic 2.0 Slim Bailhandle 15.6 Inch is ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en trendy schoudertas. Het verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals je telefoon of sleutels kunt bewaren.

De Openroad Chic serie van Samsonite staat bekend om zijn stijlvolle en functionele ontwerpen. Met de Openroad Chic 2.0 Slim Bailhandle 15.6 Inch haal je een tas in huis die zowel geschikt is voor zakelijk gebruik als voor dagelijks gebruik. Of je nu naar kantoor gaat, een afspraak hebt of een dagje uit gaat, deze tas biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Ben je op zoek naar een schoudertas die zowel praktisch als trendy is? Kies dan voor de Openroad Chic 2.0 Slim Bailhandle 15.6 Inch. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, verstelbare schouderband en stijlvolle design is deze tas een must-have voor elke fashion-forward volwassene. Bestel hem nu en maak een statement met je accessoires!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies