Mywalit

Large Coin Purse Sangria Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Leer
Merk Mywalit
Merk kleurnaam Sangria Multi
Merk product code 313
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een ruime portemonnee om al je munten georganiseerd te houden? Dan is de Large Coin Purse van Mywalit perfect voor jou. Deze stijlvolle ritsportemonnee is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een afmeting van 12 cm breed, 10 cm hoog en 2 cm diep. Het is ontworpen voor volwassenen en heeft een handige ritssluiting, zodat je je munten veilig kunt bewaren.

De Large Coin Purse is een product van het bekende merk Mywalit, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De portemonnee is verkrijgbaar in de kleur Sangria Multi, wat een levendige en trendy uitstraling geeft. Met de merkproductcode 313 weet je zeker dat je een authentiek Mywalit-product in handen hebt.

Met deze ruime ritsportemonnee hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je munten. Het biedt voldoende ruimte om al je kleingeld op te bergen en dankzij de ritssluiting blijft alles veilig op zijn plaats. Of je nu onderweg bent of gewoon je dagelijkse boodschappen doet, deze portemonnee is een praktische en stijlvolle keuze.

Wacht niet langer en bestel nu de Large Coin Purse van Mywalit. Met zijn hoogwaardige materiaal, handige ritssluiting en trendy kleur is deze ritsportemonnee een must-have accessoire voor elke modebewuste volwassene. Organiseer je munten op een stijlvolle manier en geniet van het gemak dat deze portemonnee biedt.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies