HVISK

Cardholder Matte Croco Ginger Bread Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 8 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Ginger Bread Brown
Merk product code H1940
Serie Cardholder
Type sluiting Geen sluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische pasjeshouder? Dan is de Cardholder Matte Croco van HVISK de perfecte keuze voor jou. Deze pasjeshouder behoort tot de categorie "Pasjes portemonnees" en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 11 cm en een hoogte van 8 cm is deze pasjeshouder compact genoeg om in elke tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je belangrijke pasjes. Het materiaal van de pasjeshouder is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

De Cardholder Matte Croco is onderdeel van de populaire serie "Cardholder" van HVISK. Het merk HVISK staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze pasjeshouder is "Ginger Bread Brown", wat zorgt voor een warme en stijlvolle uitstraling.

Wat deze pasjeshouder echt uniek maakt, is het ontbreken van een sluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel bij je pasjes, zonder gedoe met ritsen of knopen. Het minimalistische design zorgt ervoor dat de focus volledig ligt op de functionaliteit en het moderne uiterlijk.

Als je op zoek bent naar een pasjeshouder die zowel praktisch als trendy is, dan is de Cardholder Matte Croco van HVISK de ideale keuze. Met zijn duurzame materialen, compacte formaat en stijlvolle design zal deze pasjeshouder zeker een favoriet worden in jouw accessoirecollectie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies