Mywalit

Zip Around Fan Creditcard Holder Copacabana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8 cm
Materiaal Leer
Merk Mywalit
Merk kleurnaam Copacabana
Merk product code 328
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle manier om je creditcards georganiseerd te houden? Dan is de Zip Around Fan Creditcard Holder van Mywalit precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportemonnees en is perfect voor volwassenen.

Deze creditcardhouder heeft een breedte van 11 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 8 cm. Dankzij het compacte formaat past hij gemakkelijk in je tas of zelfs in je broekzak. Het materiaal van deze portemonnee is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De Zip Around Fan Creditcard Holder is ontworpen door het bekende merk Mywalit en behoort tot de Copacabana-collectie. Met de ritssluiting kun je je creditcards veilig opbergen en voorkom je dat ze eruit vallen. Deze portemonnee is niet alleen praktisch, maar ook trendy en modieus.

Met de merkproductcode 328 weet je zeker dat je een authentiek product van Mywalit in handen hebt. Deze creditcardhouder is ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Het is een accessoire dat zowel functioneel als stijlvol is, en dat is precies wat je nodig hebt.

Wacht niet langer en bestel nu de Zip Around Fan Creditcard Holder van Mywalit. Organiseer je creditcards op een trendy en handige manier, en geniet van de hoogwaardige kwaliteit en het mooie design van deze portemonnee.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies