Eastpak

Up Roll Sunday Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Sunday Grey
Merk product code EK0A5BGF
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Rolltop
Volume 23 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Up Roll van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een moderne uitstraling.

Met een breedte van 30 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 44.5 cm biedt de Up Roll voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De Up Roll is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De kleur hardware is zwart, wat een stoere en trendy uitstraling geeft aan de rugzak.

Deze rugzak heeft een speciaal laptop vak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat.

Met 23 liter volume biedt de Up Roll voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Daarnaast heeft de rugzak handige opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Zo kun je je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Up Roll heeft een rolltop sluiting, wat niet alleen praktisch is, maar ook zorgt voor een unieke uitstraling. Met deze sluiting kun je de rugzak eenvoudig openen en sluiten, en kun je de grootte van de tas aanpassen aan je behoeften.

Deze rugzak is van het merk Eastpak, bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleurnaam van deze Up Roll is "Sunday Grey" en de product code is "EK0A5BGF". Met deze rugzak ben je verzekerd van een trendy en functionele toevoeging aan je outfit.

Kortom, de Up Roll rugzak van Eastpak is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een modieuze en praktische rugzak. Bestel hem nu en ervaar het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies