MATT NAT

Bremen Vintage Mens Vintage Backpack Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 41 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Olive
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Bremen
Type sluiting Ritssluiting
Volume 18 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Bremen Vintage Heren Rugzak van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Met zijn vintage uitstraling en hoogwaardige materialen is deze rugzak een echte eyecatcher.

De Bremen Vintage Rugzak heeft een ruim hoofdvak met een inhoud van 18 liter, waardoor je al je dagelijkse benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen. Daarnaast is er een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch, zodat je je laptop veilig kunt vervoeren.

De rugzak is gemaakt van vegan kunstleer, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor een luxe uitstraling. Het materiaal is duurzaam en slijtvast, waardoor de rugzak lang meegaat. De kleur van de rugzak is Olive, wat zorgt voor een stoere en trendy look.

Naast zijn stijlvolle design biedt de Bremen Vintage Rugzak ook praktische opbergmogelijkheden. Er is een buitenvak met ritssluiting waarin je kleine items zoals je telefoon, sleutels of portemonnee kunt opbergen. Zo heb je altijd alles bij de hand.

De Bremen Vintage Rugzak is onderdeel van de Bremen serie van Matt Nat, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Met zijn afmetingen van 33 cm breed, 14 cm diep en 41 cm hoog is deze rugzak de ideale maat voor dagelijks gebruik.

Kortom, de Bremen Vintage Heren Rugzak is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn vintage uitstraling, hoogwaardige materialen en praktische opbergmogelijkheden is deze rugzak een must-have voor elke moderne man.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies