Rains

Rolltop Rucksack Mineral

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 48 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Mineral
Merk product code 13160
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 13 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak? Dan is de Rolltop Rucksack van Rains de perfecte keuze voor jou. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen is deze rugzak ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel voor hun dagelijkse avonturen.

Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een breedte van 32 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 48 cm. Met een volume van 13 liter biedt hij voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Het rolltop sluitingssysteem zorgt ervoor dat je je spullen veilig kunt opbergen en gemakkelijk toegang hebt tot het hoofdvak.

Gemaakt van duurzaam polyester, is deze rugzak ontworpen om lang mee te gaan. De zwarte kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel, terwijl de merknaam "Rains" staat voor kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze specifieke rugzak is "Mineral", wat een subtiele en veelzijdige keuze is voor elke outfit.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de handige opbergmogelijkheden. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk vinden wat je nodig hebt. De verstelbare schouderband zorgt voor een comfortabele pasvorm, ongeacht je lengte of postuur.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit plant of gewoon je dagelijkse benodigdheden wilt meenemen, de Rolltop Rucksack van Rains is de perfecte metgezel. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies