Filters

36 van 75 producten

Speciale prijs 31,96 Normale prijs 39,95

36 van 75 producten

Pagina

Studio Noos is gemaakt uit liefde voor mode en het gebrek daaraan als het gaat om moeder- en luiertassen. Hier staan ze voornamelijk bekend om! Studio Noos maakt daarom prachtige, betaalbare, handgemaakte tassen in verschillende stoffen om aan je kinderwagen te hangen. Vanwege de ruime keuze in design is er voor ieder wat wils! Aan je kinderwagen of als boodschappentas, onze tassen zijn groot genoeg voor elk avontuur. Daarnaast hebben we bij The Little Green Bag ook ander soort modellen, zoals schoudertassen en rugzakken


De leukste luiertassen

Bij The Little Green Bag vind je de tassen van Studio Noos in allerlei soorten kleuren, printen en stoffen. De luiertassen zijn fijne tassen en hebben een lekker groot formaat. Ze zijn zo gemaakt dat jij er van alles in kunt meenemen! Van luiers, doekjes en schone kleertjes voor de kids tot aan al je spullen om mee te picknicken of je boodschappen mee te doen. Gebruik hem waar jij hem voor wilt gebruiken! Dat is juist de kracht van de Studio Noos tassen.


Gebruik Studio Noos tassen

Ga je op pad met de kinderwagen? Dan is het erg fijn om de tas gemakkelijk om de kinderwagen te kunnen hangen. Met de tassen van Studio Noos kan dit! Deze tassen zijn speciaal gemaakt om aan de kinderwagen te hangen en hebben daarom extra grote hengsels. Uiteraard kun je deze handige, trendy tassen ook over je schouders hangen. De zachte stoffen van de tassen zijn aangenaam en maken dit daarom mogelijk. Daarnaast zorgen de stoffen, prints en kleuren van deze super functionele tassen er ook voor dat je er altijd representatief uitziet. Alle verschillende manieren hoe je de tas kunt gebruiken maken dat de tassen erg gebruiksvriendelijk zijn. Deze items maken jouw leven een stuk makkelijker!


Modellen Studio Noos tassen

The Little Green Bag heeft diverse modellen in het assortiment. Zo heb je de Woolish Mom Bag, de Stardust Mom Bag, de Mistletoe Mom Bag, de Rib Mom Bag, de Jaguar Mom Bag, de Chuncky Teddy Mom Bag en de Canary Mom Bag. Genoeg keuze voor jou dus!

De tassen verschillen van materiaal. Zo is de ene luiertas gemaakt van wol, de ander van polyester en weer een andere van katoen. De verschillen in materialen geven jou de mogelijkheid om een favoriet te kiezen of eventueel zelfs jouw luiertas af te wisselen met je andere Studio Noos tas!


Bestel je luiertas online

Heb je een toffe luiertas van Studio Noos gevonden en kan je niet wachten om deze te dragen? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Plaats je jouw bestelling voor 23:00, dan verzenden wij jouw aankoop dezelfde dag nog. Dat betekent dat je er de volgende dag al plezier van hebt! Wil je de luiertassen liever eerst even in het echt aanschouwen? Kom dan eens gezellig langs in een van onze winkels.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies