Sandqvist

Backpack Tony 13 Inch olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Katoen
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam olive
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Backpack Tony 13 Inch van Sandqvist perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een stoere uitstraling. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 42 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen.

De Backpack Tony 13 Inch is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een handig laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 13 inch. Zo kun je je laptop veilig en stijlvol meenemen, waar je ook naartoe gaat. Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt deze rugzak zacht en comfortabel aan.

Met het merk Sandqvist weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De kleur van deze rugzak is olive, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse look. Daarnaast biedt de Backpack Tony 13 Inch verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak en buitenvak met ritssluiting, evenals een open binnenvak.

De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn en gemakkelijk toegankelijk zijn. Met een volume van 13 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat.

Kortom, de Backpack Tony 13 Inch van Sandqvist is de ideale rugzak voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en praktische tas. Met zijn stijlvolle design, handige opbergmogelijkheden en laptopvak is deze rugzak een must-have voor iedere fashion-forward individu. Bestel nu en maak een statement met je nieuwe rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies