Unisa

Unity Ivory

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Unisa
Merk kleurnaam Ivory
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar stijlvolle enkellaarsjes die perfect zijn voor dames? Dan is de Unity enkellaarsjes van Unisa precies wat je nodig hebt. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het leer voelt niet alleen zacht aan, maar zorgt ook voor een duurzame en comfortabele pasvorm.

De Unity enkellaarsjes hebben een trendy blokhak, waardoor ze zowel elegant als comfortabel zijn om te dragen. De ritssluiting aan de zijkant zorgt voor een gemakkelijke instap, terwijl de ronde neus een klassieke uitstraling geeft. Deze enkellaarsjes zijn perfect voor dagelijks gebruik, maar kunnen ook moeiteloos worden gestyled voor een avondje uit.

Wat deze enkellaarsjes echt bijzonder maakt, is het merk Unisa. Unisa staat bekend om zijn hoogwaardige en trendy schoenen, en de Unity enkellaarsjes zijn daar geen uitzondering op. Met het merk kleurnaam Ivory hebben deze enkellaarsjes een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Naast stijlvol en comfortabel, zijn de Unity enkellaarsjes ook voorzien van een rubberen zool. Deze zool biedt niet alleen goede grip, maar zorgt ook voor extra duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze enkellaarsjes lang meegaan, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Als je op zoek bent naar enkellaarsjes die zowel trendy als van hoge kwaliteit zijn, dan zijn de Unity enkellaarsjes van Unisa de perfecte keuze. Met hun leer, blokhak, ritssluiting en ronde neus bieden ze alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle en comfortabele look. Bestel vandaag nog jouw paar enkellaarsjes en ervaar zelf het verschil!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies