Filters

36 van 74 producten

36 van 74 producten

Pagina

Je hebt ze natuurlijk al gespot: TOMS schoenen! De schoenen waarbij eenvoud en comfort samenkomen. Deze leuke zomerse schoenen zijn geliefd bij velen. Waarom? Als je de schoenen hebt gezien, dan heb je het waarschijnlijk zelf ook al gezien: de schoenen zijn ontzettend leuk door het eenvoudige design. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en met leuke prints, vind je altijd wel een paar schoenen dat bij jou past. Bovendien zijn ze ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee, waardoor je gemakkelijk meerdere paren kunt bestellen!


TOMS classics en seasonals

Velen zijn je al voorgegaan. Emma Watson, Jessica Alba en Zac Efron worden al vaak gespot op deze hippe schoenen. Je bent waarschijnlijk bekend met de classics, maar TOMS brengt ook regelmatig nieuwe modellen uit. Deze seasonals, zoals de trendy sleehak en de espadrille, zorgen ervoor dat je het hele jaar door fashionable en vernieuwend voor de dag kunt komen op jouw favoriete paar schoenen. Wil je er in de winter lekker warm bij zitten? Bekijk dan ook de pantoffels van TOMS!

Maar nu kan ook het hele gezin genieten van de prachtige exemplaren van TOMS! Door een scala aan verschillende kleuren en prints is er altijd een paar schoenen dat bij jouw kind past. Heeft je kind nog geen verstrikdiploma? Geen probleem! TOMS heeft prachtige instappers. Lekker makkelijk!


Sociale initiatieven

TOMS committeert zich aan het weggeven van de winst voor organisaties en individuen die gelijkheid opbouwen of positieve veranderingen creëren op het gebied van alle sociale initiatieven. Hierin wordt zowel lokaal als wereldwijd in geïnvesteerd. TOMS werkt samen met partners die hierin zijn gespecialiseerd en verbonden zijn met de gemeenschap waarin zij zich bevinden. TOMS gelooft in een toekomst waarin alle mensen tot hun recht komen. Daarom investeren zij 1/3 van hun winst in sociale initiatieven, zoals organisaties die lokaal verandering teweegbrengen en daardoor vooruitgang boeken van onderop.

TOMS gelooft dat vooruitgang begint bij het begin, vanuit bewegingen die geleid worden door degenen die het dichtst op de obstakels en kansen van een community staan. Ze hebben bovendien gezien hoe uniek elke community is; er is gewoon geen universele oplossing voor bepaalde problemen. Door te investeren in sociale initiatieven kunnen we oplossingen ondersteunen die opgezet zijn om aan de unieke behoeften van een community te voldoen, waardoor ze schaalbaar en duurzaam zijn.

TOMS heeft een visie van een mensheid die bloeit, wat ze alleen kunnen bereiken door te streven naar rechtvaardigheid. Rechtvaardigheid is iets anders dan gelijkheid omdat het rekening houdt met individuele omstandigheden, waardoor mensen en community's de middelen krijgen die ze echt nodig hebben. TOMS investeert in drie grote probleemgebieden omdat ze geloven dat deze samen de basis voor rechtvaardigheid vormen. Deze gebieden zijn: het stimuleren van geestelijke gezondheid, het beëindigen van wapengeweld en het vergroten van toegang tot kansen.


Bestel TOMS schoenen en tassen online

Heb je een paar leuke TOMS schoenen of espadrilles gespot? Of misschien wel een mooie tas? Koop jouw TOMS item dan snel en eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat je zo snel mogelijk kunt rondlopen op jouw nieuwe schoenen of met je nieuwe tas. Mocht je de schoenen of tas eerst even in het echt willen bekijken, dan kan dat ook! Kijk even op de productpagina naar de voorraden in onze winkels. Onze winkels staan klaar om jou te helpen en het beste advies te geven voor een paar schoenen van TOMS.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies