Warmbat

Hay Baby Bootie With Velco Strap Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Merinowol
Materiaal zool Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Black
Merk product code HAY161099
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De Hay Baby Bootie met Velcro Strap is een schattige en comfortabele pantoffel voor baby's. Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een zachte en luxe uitstraling. De binnenkant is gevoerd met merinowol, waardoor de voetjes van je kleintje heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen.

De rubberen zool van deze pantoffels biedt goede grip en ondersteuning, waardoor je baby veilig kan rondkruipen en zijn eerste stapjes kan zetten. Het klittenband zorgt ervoor dat de pantoffels gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, en zorgt tegelijkertijd voor een goede pasvorm.

De Hay Baby Bootie met Velcro Strap is van het merk Warmbat, een bekend en betrouwbaar merk op het gebied van comfortabele en kwalitatieve schoenen. Deze pantoffels zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, wat zorgt voor een stoere en trendy uitstraling.

Met de ronde neusvorm hebben de pantoffels een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke outfit. Of je nu binnen blijft of even naar buiten gaat, met de Hay Baby Bootie met Velcro Strap ziet je baby er altijd stijlvol uit.

Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Ze zijn comfortabel, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Geef de voetjes van je kleintje de warmte en stijl die ze verdienen met de Hay Baby Bootie met Velcro Strap.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies