Fred de la Bretoniere

FRS1384 Sandalette Metallic Leather Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fred de la Bretoniere
Merk kleurnaam Gold
Merk product code 162010031
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle sandalette die perfect is voor de zomer? Dan is de FRS1384 Sandalette Metallic Leather van Fred de la Bretoniere echt iets voor jou! Deze sandalette is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het materiaal zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor comfort tijdens het dragen.

De FRS1384 Sandalette Metallic Leather heeft een rubberen zool, waardoor je grip hebt op verschillende ondergronden. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een terrasje pakt in de stad, met deze sandalette loop je altijd comfortabel en met stijl. De sandalette heeft een blokhak, wat zorgt voor extra stabiliteit en een trendy look.

De sandalette is voorzien van een gespsluiting, waarmee je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. Hierdoor blijft de sandalette goed om je voet zitten, zonder dat het knelt of afzakt. De open neus geeft je voeten de ruimte om te ademen en voegt een speels element toe aan je outfit.

De FRS1384 Sandalette Metallic Leather is uitgevoerd in de kleur Gold, wat zorgt voor een opvallende en glamoureuze uitstraling. Deze sandalette is perfect te combineren met zomerse jurkjes, rokken of zelfs jeans voor een trendy en vrouwelijke look. Met de merkproductcode 162010031 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de FRS1384 Sandalette Metallic Leather toe aan je collectie! Bestel nu en loop deze zomer in stijl met deze prachtige sandalette van Fred de la Bretoniere.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies