Michael Kors

Kinsley Sandal Light Cream

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Light Cream
Merk product code 40S3KSMS1L
Serie Kinsley
Type hak Naaldhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Kinsley Sandal van Michael Kors is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele sandalen. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de sandalen is bekleed met polyurethaan, waardoor ze zacht aanvoelen en de hele dag door comfort bieden. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het lopen.

Met de Kinsley Sandal ben je verzekerd van een trendy look. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn tijdloze en elegante ontwerpen, en deze sandalen zijn daar geen uitzondering op. De lichte crèmekleur geeft een frisse en zomerse uitstraling, perfect voor warme dagen. De sandalen hebben een naaldhak, wat zorgt voor een vrouwelijke en verfijnde touch.

De Kinsley Sandal is voorzien van een handige gespsluiting, waardoor je de sandalen gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De open neus geeft je voeten ruimte om te ademen en voegt een speels element toe aan je outfit. Deze sandalen maken deel uit van de Kinsley serie, wat staat voor kwaliteit en stijl.

Of je nu een zomerse avondwandeling maakt of een chique feest bijwoont, de Kinsley Sandal is de perfecte keuze. Met deze sandalen combineer je comfort en fashion moeiteloos. Bestel nu jouw paar en maak een statement met de Kinsley Sandal van Michael Kors!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies