Shoesme

Bio Sandaal Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Kurk
Merk Shoesme
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code BI21S092
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Bio Sandaal is een perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant. Het gebruik van leer zorgt voor een duurzame en ademende schoen, waardoor de voeten van je kind de hele dag fris blijven.

De zool van de Bio Sandaal is gemaakt van kurk, wat zorgt voor een lichtgewicht en flexibele basis. Dit zorgt voor een natuurlijke beweging van de voeten en biedt tegelijkertijd voldoende ondersteuning. Met de klittenbandsluiting kunnen kinderen de sandalen gemakkelijk aan- en uittrekken, waardoor ze zelfstandig kunnen spelen en ontdekken.

De Bio Sandaal is ontworpen door het gerenommeerde merk Shoesme, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy schoenen voor kinderen. De kleur van deze sandalen is Cognac, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Met de open neusvorm kunnen de tenen van je kind vrij bewegen en genieten van de frisse lucht tijdens warme dagen.

Deze specifieke Bio Sandaal heeft de productcode BI21S092, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een speeldate in het park of een zomerse wandeling, de Bio Sandaal biedt het comfort en de stijl die kinderen nodig hebben. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de beste sandalen voor elke avontuurlijke stap die ze zetten!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies