Shoesme

Lighweight Sandal Pink Lilac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam Pink Lilac
Merk product code LS23S001
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle sandaal voor kinderen? Dan is de Lighweight Sandal van Shoesme precies wat je nodig hebt! Deze sandaal behoort tot de categorie Sandalen en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met zijn lichtgewicht ontwerp en hoogwaardige materialen is deze sandaal perfect voor dagelijks gebruik.

De Lighweight Sandal is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame sandaal, maar ook voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en ondersteuning, waardoor kinderen veilig en stabiel kunnen lopen en spelen.

Deze sandaal is van het merk Shoesme, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De kleur van deze sandaal is Pink Lilac, een trendy en speelse kleur die perfect past bij de zomerse outfits van kinderen. De productcode van deze sandaal is LS23S001, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Lighweight Sandal heeft een handige klittenbandsluiting, waardoor kinderen de sandaal gemakkelijk zelf kunnen aan- en uittrekken. Daarnaast heeft deze sandaal een open neus, waardoor de voeten van kinderen voldoende ademruimte hebben en koel blijven, zelfs op warme zomerdagen.

Met de Lighweight Sandal van Shoesme kunnen kinderen comfortabel en stijlvol de zomer doorkomen. Bestel deze sandaal vandaag nog en geef je kinderen de perfecte sandaal voor al hun avonturen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies