Vingino

Tavi Girls Warm Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Vingino
Merk kleurnaam Warm Pink
Merk product code VG43-5020-04
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen voor je kleine fashionista? Dan zijn de Tavi Girls sandalen van Vingino perfect voor haar! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm.

De Tavi Girls sandalen hebben een rubberen zool, waardoor ze zowel geschikt zijn voor binnen als buiten. De klittenbandsluiting zorgt ervoor dat de sandalen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, en biedt tegelijkertijd een verstelbare pasvorm. Geen gedoe meer met veters of gespen!

Met de open neus en het trendy ontwerp in de kleur "Warm Pink" zal je kleine meid zeker de show stelen. Deze sandalen zijn perfect voor zomerse avonturen, speeldates en zelfs voor speciale gelegenheden. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met allerlei outfits, van jurkjes tot shorts.

De Tavi Girls sandalen zijn een must-have voor elke fashion-forward kinderkast. Ze zijn niet alleen trendy en comfortabel, maar ook van hoge kwaliteit dankzij het merk Vingino. Met de productcode VG43-5020-04 weet je zeker dat je een authentiek paar sandalen van Vingino in handen hebt.

Geef je kleine fashionista de stijl en het comfort dat ze verdient met de Tavi Girls sandalen van Vingino. Bestel ze vandaag nog en laat haar stralen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies