Havaianas

Slim Crystal Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal PVC
Materiaal binnenkant PVC
Materiaal zool Rubber
Merk Havaianas
Merk kleurnaam Crystal Rose
Merk product code 4000030
Serie Slim
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers die perfect passen bij jouw stijl? Dan zijn de Havaianas Slim teenslippers voor dames precies wat je nodig hebt! Met hun trendy design en hoogwaardige materialen zorgen deze slippers ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet, waar je ook naartoe gaat.

Deze Slim teenslippers zijn gemaakt van duurzaam PVC, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en maakt ze ook nog eens gemakkelijk schoon te houden. De rubberen zool biedt uitstekende grip, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden.

Havaianas is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Crystal Rose kleur van deze slippers geeft een vleugje elegantie aan je outfit. Met de productcode 4000030 weet je zeker dat je een authentiek paar Havaianas Slim teenslippers in handen hebt.

De Slim serie van Havaianas heeft een open neus en geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat winkelen of gewoon lekker thuis wilt ontspannen, deze teenslippers zijn de perfecte keuze.

Wacht niet langer en voeg deze trendy Havaianas Slim teenslippers toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies