UGG

Laton Black Terry

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool EVA
Merk UGG
Merk kleurnaam Black Terry
Merk product code 1126350
Type hak Plateau
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen? Dan is de Laton Slide van UGG perfect voor jou. Deze trendy dames slides zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor voelen ze heerlijk zacht aan en bieden ze de hele dag door optimaal comfort.

De zool van de Laton Slide is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor een goede demping en grip. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een dagje naar het strand gaat, deze slides bieden de juiste ondersteuning en stabiliteit.

UGG staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Laton Slide is geen uitzondering. Met de merknaam "Black Terry" en productcode "1126350" ben je verzekerd van een authentiek en betrouwbaar product. Daarnaast heeft deze slide een trendy plateauhak en een open neus, waardoor je voeten er niet alleen goed uitzien, maar ook kunnen ademen.

Wat deze slides extra speciaal maakt, is het feit dat ze geen sluiting hebben. Je kunt ze dus gemakkelijk aan- en uittrekken, ideaal voor een snelle outfitwissel of gewoon voor het gemak. Combineer de Laton Slide met je favoriete zomerjurk of jeans en creëer moeiteloos een trendy en comfortabele look.

Kortom, de Laton Slide van UGG is de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en modieuze schoenen. Met hoogwaardig textiel, een EVA-zool en een trendy design, bieden deze slides alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle zomer. Bestel ze vandaag nog en geniet van ultiem comfort en een fashionable uitstraling!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies