ASICS

Japan S Gs White Classic Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Asics
Merk kleurnaam White Classic Red
Merk product code 1194A076
Serie Japan S
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Japan S Gs Lage Sneakers van Asics zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor de voeten van je kind de hele dag comfortabel blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je kind veilig kan rennen en spelen.

Deze Japan S Gs sneakers zijn onderdeel van de populaire Japan S serie van Asics. Ze hebben een klassiek ontwerp met een ronde neus en vetersluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De sneakers zijn uitgevoerd in de kleur White Classic Red, wat zorgt voor een frisse en sportieve uitstraling.

Met de merkproductcode 1194A076 weet je zeker dat je een authentiek paar Asics sneakers koopt. Asics staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen, en deze Japan S Gs sneakers zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook nog eens duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.

Geef je kinderen de beste schoenen met de Japan S Gs Lage Sneakers van Asics. Ze zullen er niet alleen geweldig uitzien, maar zich ook geweldig voelen tijdens het dragen van deze trendy sneakers. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de schoenen die ze verdienen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies