Diadora

N902 Rosa Clivia

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Diadora
Merk kleurnaam Rosa Clivia
Merk product code 501.178.559
Serie N902
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij je casual outfits? Dan is de N902 Lage Sneakers van Diadora een absolute must-have voor volwassenen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant is gevoerd met polyester, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen. Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

De N902 Lage Sneakers behoren tot de Rosa Clivia collectie van Diadora. Het merk Diadora staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 501.178.559 weet je zeker dat je een authentiek paar sneakers van Diadora in handen hebt. De N902 serie is een populaire keuze onder sneakerliefhebbers vanwege de tijdloze stijl en het comfortabele ontwerp.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon een casual dag op kantoor hebt, de N902 Lage Sneakers zijn de perfecte aanvulling op je outfit. Met hun trendy design en hoogwaardige materialen zullen deze sneakers zeker de aandacht trekken. Bestel vandaag nog je eigen paar en ervaar het comfort en de stijl van Diadora!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies