Liu Jo

Maxi Wonder 57 Sneaker White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam White
Merk product code BA3097PX3490
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de Maxi Wonder 57 Sneaker van Liu Jo echt iets voor jou! Deze lage sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en comfortabel.

De binnenkant van deze sneakers is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort, zelfs tijdens lange dagen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen, waar je ook bent.

Met het merk Liu Jo weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Deze Maxi Wonder 57 Sneaker is uitgevoerd in een prachtige witte kleur, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De merkproductcode BA3097PX3490 zorgt ervoor dat je altijd het juiste paar kunt vinden.

Deze sneakers hebben een trendy plateauhak, waardoor je net dat beetje extra lengte en stijl toevoegt aan je look. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen perfect kunt aanpassen aan jouw voeten, voor een optimale pasvorm.

De ronde neus van deze sneakers geeft ze een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje gaat winkelen, met de Maxi Wonder 57 Sneaker van Liu Jo ben je altijd trendy en comfortabel gekleed.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies