MUNICH

Wave Alter Ego Grey Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Munich
Merk kleurnaam Grey Black
Merk product code 8775012-23
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Wave Alter Ego Lage Sneakers voor heren zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. Deze sneakers zijn van het merk Munich en hebben de kleurnaam Grey Black, wat een trendy en veelzijdige keuze is. De productcode van deze schoenen is 8775012-23, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

De Wave Alter Ego Lage Sneakers hebben een chunky hak, wat zorgt voor een stoere en eigentijdse look. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen eenvoudig kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor je tenen. Deze sneakers zijn perfect voor dagelijks gebruik, of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon casual wilt rondlopen.

Met de Wave Alter Ego Lage Sneakers van Munich ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. De combinatie van leer, textiel en rubber zorgt voor een duurzame en comfortabele schoen die lang meegaat. Of je nu een fashion-forward man bent of gewoon op zoek bent naar een paar veelzijdige sneakers, deze schoenen zullen zeker aan je verwachtingen voldoen. Bestel vandaag nog je eigen paar en geef je outfit een trendy upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies