Tommy Hilfiger

Corporate Leather Cup Stripes Desert Sky

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Desert Sky
Merk product code FM0FM04732
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Corporate Leather Cup Stripes zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele lage sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de sneakers is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu.

De zool van de Corporate Leather Cup Stripes is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, deze sneakers bieden de juiste ondersteuning en comfort.

De Corporate Leather Cup Stripes zijn ontworpen door het bekende merk Tommy Hilfiger. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie weten ze precies hoe ze stijl en kwaliteit kunnen combineren. De kleur van deze sneakers is Desert Sky, een unieke kleur die je outfit een trendy touch geeft.

Met de vetersluiting kun je de Corporate Leather Cup Stripes eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeur en de vorm van de neus is rond, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Of je ze nu draagt naar kantoor, tijdens een avondje uit of in je vrije tijd, deze sneakers zijn een veelzijdige keuze die elke outfit compleet maken.

De Corporate Leather Cup Stripes zijn de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Met hun trendy design en hoogwaardige materialen zijn deze sneakers een must-have voor elke modebewuste heer. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat deze sneakers maken!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies