WODEN

Ronja Ballerina Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled textiel
Materiaal zool EVA
Merk Woden
Merk kleurnaam Ballerina Multi
Merk product code WL740
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de Ronja Lage Sneakers voor dames echt iets voor jou! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben.

De binnenkant van de Ronja Lage Sneakers is gemaakt van gerecycled textiel, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. Je voeten blijven dus lekker fris, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke dagen.

De zool van deze sneakers is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor optimale demping en flexibiliteit. Hierdoor kun je moeiteloos de hele dag doorlopen, zonder last te krijgen van vermoeide voeten.

De Ronja Lage Sneakers zijn van het merk Woden, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze sneakers is Ballerina Multi, een unieke kleur die perfect past bij elke outfit.

Met de vetersluiting kun je de sneakers eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. Of je nu een strakke of losse pasvorm verkiest, met de Ronja Lage Sneakers is het allemaal mogelijk.

De sneakers hebben een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met deze sneakers ben je altijd trendy en comfortabel gekleed.

Maak een fashion statement met de Ronja Lage Sneakers van Woden. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze sneakers te bieden hebben!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies