Scotch and Soda

Olivine Cream

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Cream
Merk product code 25747495
Serie Olivine
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar stoere veterboots voor dames? Dan is de Olivine van Scotch and Soda precies wat je nodig hebt! Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met zacht wol, waardoor ze heerlijk warm en comfortabel aanvoelen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. De Olivine veterboots hebben een ronde neus en sluiten met veters, waardoor ze een trendy en casual uitstraling hebben. De kleur van deze boots is een prachtige crèmekleur, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Met de Olivine veterboots ben je klaar om stijlvol de deur uit te gaan!

Deze veterboots behoren tot de Olivine serie van Scotch and Soda en zijn voorzien van het merkproductcode 25747495. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat duidelijk te zien is in de kwaliteit en afwerking van de schoenen. Of je nu een dagje gaat shoppen, een wandeling maakt in het bos of een avondje uit gaat, de Olivine veterboots zijn de perfecte keuze. Ze bieden niet alleen comfort, maar ook een trendy en modieuze look die past bij elke gelegenheid.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Olivine veterboots toe aan je schoenencollectie! Met hun stijlvolle design, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvorm zul je er geen spijt van krijgen. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort rond in de nieuwste must-have schoenen van Scotch and Soda. Laat je persoonlijke stijl zien en maak een fashion statement met de Olivine veterboots!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies