CLUSE

Force Tropicale Twisted Chain Tag Bracelet rose gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk CLUSE
Merk kleurnaam rose gold plated
Serie Force
Stijl Trendy

Ben je op zoek naar een trendy armband die perfect past bij jouw stijl? Dan is de Force Tropicale Twisted Chain Tag Bracelet van CLUSE echt iets voor jou! Deze armband is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver. Het merk CLUSE staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze armband is daar geen uitzonde ring op. Met zijn rose gold plated kleur en twisted chain tag design is deze armband een echte eyecatcher.

De Force Tropicale Twisted Chain Tag Bracelet behoort tot de categorie Ringen, maar is eigenlijk meer dan alleen een ring. Het is een veelzijdig sieraad dat je kunt dragen bij elke gelegenheid. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt verwennen met een chique look, deze armband past altijd perfect bij je outfit.

Met zijn trendy stijl en rose gold plated kleur is deze armband een must-have accessoire voor elke fashionista. Het geeft je look net dat beetje extra glamour en maakt je outfit helemaal af. Of je nu naar een feestje gaat, een dagje uit met vriendinnen of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, deze armband voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Wacht niet langer en voeg de Force Tropicale Twisted Chain Tag Bracelet toe aan je sieradencollectie. Bestel nu en geniet van de hoogwaardige kwaliteit en trendy stijl die CLUSE te bieden heeft. Met deze armband ben je altijd klaar om te stralen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies