JOSH

Iconic Track Black Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Metaal
Merk Josh
Merk kleurnaam Silver
Merk product code 03494-BRA-S
Serie Iconic

De Iconic Track Black ring is een must-have accessoire voor heren die houden van stijl en kwaliteit. Deze ring behoort tot de Ringen categorie en is gemaakt van hoogwaardig metaal. Het merk achter deze prachtige ring is Josh, een bekend merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en oog voor detail. De ring heeft een zilveren kleur, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.

De Iconic Track Black ring is onderdeel van de Iconic serie van Josh. Deze serie staat bekend om zijn iconische ontwerpen en tijdloze stijl. Met deze ring om je vinger voeg je direct een vleugje klasse toe aan elke outfit. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, deze ring is de perfecte keuze.

Deze ring is speciaal ontworpen voor heren en past perfect bij elke stijl. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt onderscheiden met een meer formele look, de Iconic Track Black ring voegt net dat beetje extra toe. Met zijn strakke en moderne design is deze ring een echte blikvanger.

De Iconic Track Black ring heeft de productcode 03494-BRA-S. Dit maakt het gemakkelijk om deze ring te vinden en te bestellen. Voeg deze prachtige ring toe aan je collectie en geniet van de tijdloze stijl en kwaliteit die Josh te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies