BURKELY

Just Jolie Camerabag Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Off White
Merk product code 1000312.84
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Just Jolie
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle cameratas die perfect bij je outfit past? Dan is de Just Jolie Camerabag van Burkely de ideale keuze voor jou. Deze prachtige crossbodytas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een tijdloos design dat nooit uit de mode raakt.

De Just Jolie Camerabag heeft een compact formaat van 21 cm breed, 5 cm diep en 13 cm hoog, waardoor je al je essentiële spullen gemakkelijk kunt meenemen zonder dat de tas te zwaar wordt. De zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het geheel, terwijl het gebruik van hoogwaardig leer zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas op de gewenste lengte dragen, zodat je altijd comfortabel onderweg bent. De Just Jolie Camerabag is onderdeel van de gelijknamige serie, wat betekent dat je deze tas perfect kunt combineren met andere accessoires uit dezelfde collectie.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het interieur van de tas is voorzien van verschillende opbergopties. Je vindt een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, waardoor je al je benodigdheden georganiseerd kunt houden.

Met de Just Jolie Camerabag van Burkely heb je niet alleen een praktische tas, maar ook een fashion statement. De off white kleur en het subtiele merklogo geven de tas een elegante uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid. Bestel nu en maak je outfit compleet met deze must-have accessoire!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies