Calvin Klein

Ck Must Camera Bag Mono Black Mono

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black Mono
Merk product code K60K610294
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Ck Must Camera Bag Mono van Calvin Klein de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Ck Must Camera Bag Mono heeft een compact formaat met afmetingen van 19 cm breed, 8 cm diep en 13 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal om al je essentiële spullen in op te bergen, zonder dat de tas te groot of zwaar wordt.

Deze stijlvolle tas is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne en luxe uitstraling.

Calvin Klein staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in de Ck Must Camera Bag Mono. Met de verstelbare schouderband kun je de tas op de gewenste lengte dragen, zodat hij altijd comfortabel zit.

De tas is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de Ck Must Camera Bag Mono één open binnenvak, waarin je gemakkelijk je telefoon, portemonnee en andere kleine items kunt opbergen.

Met de Ck Must Camera Bag Mono van Calvin Klein heb je niet alleen een praktische tas, maar ook een fashion statement. De zwarte mono kleur geeft de tas een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor hij perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Wil jij ook genieten van de stijl en functionaliteit van de Ck Must Camera Bag Mono? Bestel hem dan nu en maak je outfit compleet met deze trendy crossbodytas van Calvin Klein!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies