MATT NAT

Drew Large Arbor Crossbody Bag Pecan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26.7 cm
Diepte 6.4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyvinylbutyral
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Pecan
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Arbor
Type sluiting Magneetsluiting

De Drew Large Arbor Crossbody Bag is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas perfect voor dagelijks gebruik.

Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is gemaakt van duurzaam polyvinylbutyral. Het materiaal zorgt ervoor dat de tas lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage. De kleur hardware is zilverkleurig, wat een vleugje elegantie toevoegt aan het ontwerp.

Met afmetingen van 26.7 cm breed, 6.4 cm diep en 16.5 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Het heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen en aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

De Drew Large Arbor Crossbody Bag is onderdeel van de populaire Arbor-serie van het merk Matt Nat. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor detail. De kleurnaam van deze tas is Pecan, wat perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de opbergmogelijkheden. Het heeft een open binnenvak en een open buitenvak, waardoor je gemakkelijk je spullen kunt organiseren en snel kunt vinden wat je nodig hebt. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig blijven, terwijl je toch snel toegang hebt tot je tas.

Als je op zoek bent naar een trendy en functionele crossbodytas, dan is de Drew Large Arbor Crossbody Bag de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies