MATT NAT

Drew Large Arbor Crossbody Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26.7 cm
Diepte 6.4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyvinylbutyral
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Arbor
Type sluiting Magneetsluiting

De Drew Large Arbor Crossbody Bag is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 26.7 cm, een diepte van 6.4 cm en een hoogte van 16.5 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials zonder onhandig groot te zijn.

Gemaakt van hoogwaardig polyvinylbutyral materiaal, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het tijdloze ontwerp. Het merk Matt Nat staat bekend om zijn aandacht voor detail en deze tas is daar geen uitzondering op.

De Drew Large Arbor Crossbody Bag is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een crossbody-stijl of de tas als een clutch wilt gebruiken, de keuze is aan jou.

Met 1 open binnenvak en 1 open buitenvak biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor al je benodigdheden. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt meenemen, alles kan netjes georganiseerd worden in deze praktische tas.

De Drew Large Arbor Crossbody Bag maakt deel uit van de Arbor-serie van Matt Nat en is voorzien van een handige magneetsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot je essentials.

Met zijn tijdloze ontwerp en praktische functies is de Drew Large Arbor Crossbody Bag de perfecte aanvulling op elke outfit. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze tas zal je niet teleurstellen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies