Mister Miara

Crossbody Poppy Raw Umber

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 12.5 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 21 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Mister Miara
Merk kleurnaam Raw Umber
Merk product code B015
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Druksluiting
Volume 2 l

Op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Crossbody Poppy van Mister Miara de perfecte keuze voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een stoere uitstraling met een vleugje elegantie.

De Crossbody Poppy heeft een compact formaat met afmetingen van 12.5 cm breed, 8 cm diep en 21 cm hoog. Het is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een handige tas die niet te groot is maar wel voldoende ruimte biedt voor al je essentials. Met een inhoud van 2 liter kun je gemakkelijk al je belangrijke spullen meenemen.

Deze crossbodytas is gemaakt van vegan kunstleer, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens diervriendelijk. Het materiaal voelt zacht aan en heeft een luxe uitstraling. De kleur hardware is goudkleurig, wat zorgt voor een chique en opvallend detail.

De Crossbody Poppy is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. Hierdoor kun je de tas comfortabel dragen, of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat. De druksluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Deze tas heeft ook handige opbergopties, zoals een binnenvak met ritssluiting. Hierin kun je kleine items zoals je telefoon, sleutels of portemonnee veilig opbergen. Zo hoef je niet lang te zoeken naar je belangrijke spullen.

De Crossbody Poppy is van het merk Mister Miara, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleurnaam van deze tas is Raw Umber, wat zorgt voor een unieke en trendy uitstraling. De productcode van deze tas is B015, waardoor je gemakkelijk kunt vinden welke tas je hebt gekozen.

Kortom, de Crossbody Poppy van Mister Miara is de ideale crossbodytas voor dames die op zoek zijn naar een trendy en praktische tas. Met zijn compacte formaat, verstelbare schouderband en handige opbergopties is deze tas perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en maak een fashion statement met deze must-have accessoire!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies