Legend

Lina Emerald

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 39 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 27 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Legend
Merk kleurnaam Emerald
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Maak kennis met onze Lina schoudertas van het merk Legend. Deze prachtige tas is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 39 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 27 cm biedt de Lina voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Lina schoudertas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een opvallende emerald kleur, waardoor je zeker de show zult stelen. Het zilverkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Naast het oogstrelende uiterlijk is de Lina schoudertas ook nog eens ecologisch en gerecycled. Het is namelijk voorzien van het Leather Working Group (LWG) keurmerk, wat aangeeft dat het leer op een duurzame manier is geproduceerd.

De Lina schoudertas is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

De schouderband van de Lina schoudertas is verstelbaar en afneembaar, zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een casual look of een meer formele outfit, de Lina schoudertas past perfect bij elke gelegenheid.

Met de Lina schoudertas van Legend ben je verzekerd van een trendy accessoire dat zowel stijlvol als functioneel is. Bestel vandaag nog en maak een fashion statement!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies