Ted Baker

Nicon Pale Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 34 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Pale Pink
Merk product code 253163
Type sluiting Geen sluiting
Volume 15 l

Op zoek naar een trendy schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Maak kennis met Nicon, een stijlvolle toevoeging aan je tassencollectie. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 44 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 34 cm biedt Nicon voldoende ruimte voor al je essentials. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is geschikt voor elke gelegenheid.

De Nicon schoudertas is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De goudkleurige hardware voegt een vleugje glamour toe aan het geheel, terwijl de merknaam "Ted Baker" staat voor kwaliteit en stijl.

In de trendy kleur "Pale Pink" is deze tas een echte eyecatcher. De merkproductcode "253163" geeft aan dat dit een uniek item is dat je niet overal zult vinden. Met een volume van 15 liter biedt Nicon voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat de tas te zwaar wordt.

Wat deze schoudertas echt bijzonder maakt, is het ontbreken van een sluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk bij je spullen en hoef je niet te prutsen met ritsen of knopen. Het minimalistische design zorgt voor een moderne en moeiteloze uitstraling.

Met Nicon als jouw nieuwe favoriete schoudertas ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan. Bestel vandaag nog en voeg deze must-have toe aan je collectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies