Present Time

Wall plant pot Globe ceramic matt Ochre yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 14.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.8 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Ochre yellow
Merk product code PT3382
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging voor je woonkamer? Dan is de Wall plant pot Globe ceramic matt van Present Time een absolute must-have. Deze prachtige bloempot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een matte afwerking in de kleur Ochre yellow. Met een breedte en diepte van 14.5 cm en een hoogte van 9.8 cm, is deze pot perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en trendy optie.

De Wall plant pot Globe ceramic matt is niet alleen een decoratief item, maar ook functioneel. Het wordt geleverd zonder plant, zodat je zelf kunt kiezen welke groene toevoeging het beste bij jouw interieur past. Plaats deze bloempot in je woonkamer en creëer een gezellige en levendige sfeer.

Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze bloempot een echte eyecatcher. De matte afwerking geeft een moderne uitstraling, terwijl de kleur Ochre yellow een vleugje warmte toevoegt aan je interieur. De Wall plant pot Globe ceramic matt is niet alleen een praktische oplossing voor het tonen van je favoriete planten, maar ook een trendy accessoire dat je interieur naar een hoger niveau tilt.

Bestel vandaag nog de Wall plant pot Globe ceramic matt van Present Time en geef je woonkamer een frisse en trendy uitstraling. Deze bloempot is een perfect cadeau voor jezelf of voor een geliefde die dol is op interieurdesign. Mis deze kans niet om je interieur te transformeren met deze prachtige bloempot!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies