Crocs

Jibbitz Sea Friends 5-Pack Sea Friends

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Kunststof
Merk Crocs
Merk kleurnaam Sea Friends
Merk product code 10011401
Multipack 5-pack
Size info De Jibbitz worden zonder de afgebeelde Crocs geleverd

Ben je op zoek naar een leuke en speelse manier om de Crocs van je kinderen op te fleuren? Dan is de Jibbitz Sea Friends 5-Pack perfect voor jou! Deze charmante en kleurrijke kunststof Jibbitz zijn speciaal ontworpen door het bekende merk Crocs en zijn een geweldige toevoeging aan elke kinderschoenencollectie.

De Jibbitz Sea Friends 5-Pack bevat vijf verschillende charms met het thema "Sea Friends". Elk charm heeft een uniek ontwerp dat je kinderen zeker zal aanspreken. Van schattige zeesterren tot vrolijke zeepaardjes, deze charms zorgen voor een speelse en levendige uitstraling aan de Crocs van je kinderen.

Deze Jibbitz zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen op de Crocs en blijven stevig zitten, zelfs tijdens het rennen en spelen. Met de Jibbitz Sea Friends 5-Pack kunnen je kinderen hun eigen stijl en persoonlijkheid laten zien, terwijl ze genieten van het comfort en de kwaliteit van Crocs.

Let op: de Jibbitz worden geleverd zonder de afgebeelde Crocs. Dit geeft je de vrijheid om de charms naar wens te mixen en matchen met verschillende kleuren en stijlen van Crocs. Creëer eindeloze combinaties en geef de Crocs van je kinderen een unieke en persoonlijke touch!

Bestel vandaag nog de Jibbitz Sea Friends 5-Pack en geef de Crocs van je kinderen een speelse en levendige uitstraling. Laat ze hun eigen stijl ontdekken en genieten van het comfort van Crocs. Deze charmante kunststof Jibbitz zijn een must-have accessoire voor elke kinderschoenencollectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies