Gentlemens Hardware

Credit Card Tool Titanium Titanium

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Titanium
Merk Gentlemens Hardware
Merk kleurnaam Titanium
Merk product code GEN267UK

De Credit Card Tool Titanium is een onmisbaar accessoire voor volwassenen die graag voorbereid zijn op elke situatie. Dit handige gereedschap is gemaakt van duurzaam titanium, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Het merk Gentlemens Hardware staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze tool is daar geen uitzondering op.

Met de Credit Card Tool Titanium heb je altijd de juiste tools bij de hand. Het is compact en past gemakkelijk in je portemonnee, zodat je het altijd bij je kunt dragen. Het is perfect voor kamperen, wandelen, vissen of gewoon voor dagelijks gebruik.

De Credit Card Tool Titanium is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het merk kleurnaam is Titanium, wat perfect past bij het materiaal waarvan het is gemaakt. Het heeft een unieke uitstraling die zeker opvalt. Het merk product code is GEN267UK, wat aangeeft dat het een hoogwaardig product is van Gentlemens Hardware.

Als je op zoek bent naar een handige en duurzame tool die je altijd bij je kunt dragen, dan is de Credit Card Tool Titanium de perfecte keuze. Het is een accessoire dat niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en van hoge kwaliteit. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak van deze handige tool!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies