Marie-Stella-Maris

Hand Lotion Rock Roses 250ml Rock Roses

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Rock Roses
Merk product code 31345

De Hand Lotion Rock Roses 250ml van Marie-Stella-Maris is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame handcrème. Deze handcrème is gemaakt van gerecycled glas en draagt bij aan een milieubewuste levensstijl. Met de heerlijke geur van Rock Roses zorgt deze handlotion niet alleen voor zachte en gehydrateerde handen, maar ook voor een moment van ontspanning.

De Hand Lotion Rock Roses 250ml is een product van Marie-Stella-Maris, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten. Met de merkproductcode 31345 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat met zorg is samengesteld. De handlotion is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en biedt de perfecte verzorging voor je handen.

Met de Hand Lotion Rock Roses 250ml kies je niet alleen voor een hoogwaardig product, maar ook voor duurzaamheid. Het gerecyclede glas waaruit de fles is gemaakt, draagt bij aan een circulaire economie en minimaliseert de impact op het milieu. Door te kiezen voor deze handcrème laat je zien dat je bewust bezig bent met het maken van milieuvriendelijke keuzes.

Laat je verleiden door de heerlijke geur van Rock Roses en geniet van zachte en gehydrateerde handen met de Hand Lotion Rock Roses 250ml van Marie-Stella-Maris. Met de merkproductcode 31345 ben je verzekerd van een hoogwaardig en duurzaam product dat perfect past bij jouw levensstijl. Bestel nu en geef je handen de verzorging die ze verdienen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies