G-SHOCK

Basic GM-S2100B-8AER Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 41 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk G-Shock
Merk kleurnaam Navy
Merk product code GM-S2100B-8AER
Serie Basic
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Basic GM-S2100B-8AER is een stijlvol analoog horloge voor volwassenen. Met een kastdiameter van 41 mm en een dikte van 11 mm heeft dit horloge een perfecte maat voor dagelijks gebruik. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat geven een tijdloze uitstraling aan dit horloge. Het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Het horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 20 ATM is dit horloge geschikt voor zwemmen en snorkelen. De siliconen band zorgt voor een comfortabele pasvorm en de gespsluiting zorgt voor een veilige bevestiging. Dit horloge uit de Basic serie van G-Shock is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en trendy accessoire. De navy kleur van het merk geeft een extra vleugje stijl aan dit horloge. De productcode van dit horloge is GM-S2100B-8AER.

Met de Basic GM-S2100B-8AER haal je een horloge in huis dat zowel functioneel als modieus is. De ronde vorm van de kast geeft een klassieke uitstraling, terwijl het moderne ontwerp en de eigentijdse kleuren het horloge een trendy touch geven. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, dit horloge past bij elke gelegenheid. Het G-Shock merk staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de Basic GM-S2100B-8AER ben je verzekerd van een betrouwbaar en stijlvol accessoire dat je outfit compleet maakt.

Laat jezelf opvallen met de Basic GM-S2100B-8AER. Dit horloge is niet alleen een praktisch hulpmiddel om de tijd bij te houden, maar ook een fashion statement. De combinatie van de zilverkleurige kast, de zwarte wijzerplaat en de navy kleur van het merk zorgt voor een opvallende en trendy look. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt onderscheiden tijdens een speciale gelegenheid, dit horloge voegt een vleugje stijl toe aan elke look. Met zijn waterbestendigheid en duurzaamheid is dit horloge ook geschikt voor avontuurlijke activiteiten. Kies voor de Basic GM-S2100B-8AER en laat je persoonlijkheid stralen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies