Seiko

SSB419P1 Silver black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 39 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Seiko
Merk kleurnaam Silver black
Merk product code SSB419P1
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Seiko SSB419P1 echt iets voor jou. Dit analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en heeft een robuuste uitstraling die elke outfit naar een hoger niveau tilt.

Met een kastdiameter van 39 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge de ideale maat voor heren. De zilverkleurige kast geeft het horloge een tijdloze en elegante uitstraling, terwijl het zwarte wijzerplaat de perfecte achtergrond vormt voor de zilveren wijzers en indexen.

Wat dit horloge echt bijzonder maakt, is het gebruik van saffierglas. Dit materiaal staat bekend om zijn krasbestendigheid en zorgt ervoor dat je horloge er altijd als nieuw uitziet. Daarnaast is de Seiko SSB419P1 uitgerust met een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting.

Of je nu een avontuurlijke man bent die van watersport houdt of gewoon graag een duik neemt, dit horloge is waterbestendig tot 10 ATM. Dit betekent dat je het horloge kunt dragen tijdens het zwemmen, snorkelen en zelfs duiken op beperkte diepte.

Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De combinatie van zilver en zwart geeft het horloge een moderne en stoere uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid.

Met de Seiko SSB419P1 hoef je geen compromissen te sluiten tussen stijl en functionaliteit. Dit horloge is het perfecte accessoire voor elke moderne man die op zoek is naar een betrouwbaar en trendy horloge. Bestel vandaag nog en maak een statement met je pols!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies